Een iPhone repareren doe je zo

Een van de leukste en nuttigste artikelen die ik ooit heb gehad is zonder meer de iPhone. Je zou kunnen zeggen dat mijn iPhone en ik één geheel waren. Hij ging overal met me mee naar toe en ik miste hem echt als ik hem vergat of ergens had laten liggen. Dat gevoel van echt aan je telefoon gehecht te zijn en hem niet kunnen missen. Dat ding dat alles van je weet en alles voor je bewaard en bovendien altijd voor je klaar staat waar je ook bent. Zo zag ik mijn iPhone dus totdat ik een keer zo dom was geweest om op de kermis met mijn iPhone in de Hully Gully te stappen. Ik zie hem nog door de lucht zweven zonder er ook maar iets aan te kunnen doen totdat ik weer uitstapte natuurlijk en mijn vriend mij m´n iPhone(of wat er van over was) overhandigde. De pret was voor mij dus al gauw over die avond dat snap je en wilde niets liever dan maar zo vlug mogelijk naar huis.

Eenmaal thuis ben ik dan maar meteen opzoek gegaan om te kijken of dat mijn dierbare iPhone nog gerepareerd kon worden en naar specifiek iPhone repareren te zoeken op het internet kwam ik uiteindelijk terecht op en prima website, waar je trouwens veel informatie over iPhones kunt vinden en waar het er naar uit zag dat zij mij konden helpen. De volgende dag heb ik mijn telefoon daar na laten kijken waar ze het scherm moesten vervangen en de knoppen ook weer in orden hebben gebracht. Nu werkt mijn trouwe iPhone weer hartstikke goed en gaat dus weer zonder enig probleem overal met me mee behalve naar de kermis dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>